Degustační sada dobrot z masa a vína

Kód: DM18
Tip Oceněné víno
ZdarmaZdarma
degusrtační sada paštik a vín
1 499 Kč
Skladem

Tato degustační sada obsahuje 4 kusy paštik, 4 kusy dobrot z masa a dvě láhve skvělého vína z řady exklusive z vinařství Rajhradské klášterní. Sada je určena  masomilce. Nejsou zde žádné "zbytečnosti" ze sladkého sortimentu, jenom skvělé a chutné maso, maso a zase maso a k tomu skvělé víno. Perfektní na párty, pro návštěvy.  

U této sady neplatíte dopravu :-)

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato degustační sada obsahuje 4 kusy paštik, 4 kusy dobrot z masa a dvě láhve skvělého vína z řady exklusive z vinařství Rajhradské klášterní. Sada je určena  masomilce. Nejsou zde žádné "zbytečnosti" ze sladkého sortimentu, jenom skvělé a chutné maso, maso a zase maso a k tomu skvělé víno. Perfektní na párty, pro návštěvy.   

 
 
SLOŽENÍ:
Rajhradské klášterní Pinot 333 pozdní sběr 2014 Sur Lie Exclusive - Toto enologické cuvée je vytvořeno z hroznů 3 odrůd rodiny pinot ( Rulandské šedé, Rulandské bílé, Chardonnay) pocházejících ze 3 viničních tratí od 3 vinohradníků. Víno zlatavé barvy s jemnou vůní rozkvetlé louky s tóny vanilky a toastu v chuti snoubí citrusy a  minerály. Dlouhý závěr je ovlivněn zráním v barrique sudech. Ocenění:  bronzová medaile Král vín 2015
 
Rajhradské klášterní Neronet pozdní sběr 2013 Exclusive - Víno barvy českých granátů s vůní rybízové marmelády. Zaujme vás strukturovanou chutí, ve které postupně vystupuje červený a černý rybíz a přezrálé černé ovoce doplněné čokoládovými tóny s plnějšími taniny. 

Ocenění:  stříbrná medaile AWC Viena

 

Hovězí maso na drceném pepři 210g - klasická úprava hovězího masa, které je ozvláštněno chutí čerstvě drceného pepře. Vlivem speciálně navržené sterilizace je maso šťavnaté a příjemné aromatické chuti. 

Pečená křepelka s divokým kořením, 210g - objevte křepelku upravenou podle tradičního receptu z hájenky, kde se občas naskytla příležitost vychutnat si tuto delikatesu. Křepelky, ale i koroptve, bažanti, nebo sluky se pekly na slanině se zeleninou, s divokým kořením. Je skvělá podávaná za tepla na své zelenině, i za studena jako delikatesa k vínu.

Kapr cibulář na pivu, 210g - představte si řádně nakořeněné porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, až se pivo téměř vyvaří. Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou změklé a rozpadají se podobně jako u sardinek v oleji.  

Jehněčí pečínka, 210g - ovce byly odpradávna chovány v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva, nejběžnější úpravou bylo pečení s přidáním sezónní zeleniny a bylinek. Připravili jsme pro Vás tuto delikatesu, která získává jemné aroma díky nakládání do zeleniny a koření.  

Jelení paštika s brusinkami,130 g  - tato chuťově výrazná paštika z naloženého jeleního masa a brusinek je skutečnou lahůdkou pro znalce a milovníky zvěřinových specialit.  

Kachní paštika, 130g - paštika z kachního masa a kachních jater, doplněná o jablíčka a restovanou cibulku.  

Paštika z divočáka na červeném víně, 130g - paštika je provoněná divokým kořením a jalovcem, je dobře roztíratelná. 

Srnčí paštika s portským vínem, 130g - v hájenkách a na panstvích bylo srnčí maso v sezóně relativně často na jídelním stole. Srnčí maso je velmi vyhledávané pro svou chuť i dnes. Ve starých recepturách se často kombinuje se sladkým vínem. Dovolili jsme si tedy vytvořit hrubě mletou paštiku s přídavkem portského vína, které dodává paštice nezaměnitelnou chuť.